Badkalas på Högevall


Du kan nu boka in ett kalas som kommer att ge både upplevelser, äventyr, många skratt, fjärilar i magen, gott kamratskap och god mat!

Så här går det till
På kalasdagen samlas hela gänget 15 minuter innan kalasets starttid. Samlingen sker i receptionen där du kommer att mötas upp av en värd. Värden kommer informera er om badregler, var omklädningsrummen finns, hur banden fungerar och vad som gäller kring maten.

Ni går in och byter om, tvättar er (utan badkläder) och går därefter ut i äventyret. Här badar ni, åker vattenrutschbanorna, badar i vågorna, åker i vildforsen (är barnet under 11 år så åker denne med flytväst och i vuxetsällskap), klättrar på klätterväggen och varför inte avrunda i den sköna varmpoolen.

Efter cirka 1,5 timmes bad är det dags att gå upp och duscha och klä på sig. Därefter samlas ni i Café Corall där er förbeställda mat serveras.

Två olika paket
Det finns två olika paket att välja mellan.

Det lilla paketet består av
EKO pannkakor med sylt och grädde. Pannkakorna kan fås i olika varianter såsom veganska, glutenfritt, laktosfritt eller mjölkfritt. Det går att välja bort sylt och grädde. Vänligen ange detta i bokningsformuläret och vid kalastillfället dubbelkollas matbeställningen. Till pannkakorna serveras det saft eller vatten.

Priset för det lilla paketet är 205 kr per deltagare.


Det stora paketet består av
Kycklingspett (svensk kyckling) med Café Coralls goda rotfruktschips och ekologisk sallad. Vi kan även servera en vegetarisk variant till spetten. Till kycklingspetten servas det saft eller vatten. Som efterrätt serveras det glassbåtar. Det går att servera alternativ till glassbåtarna som både är laktosfritt och mjölkfritt. Vänligen ange detta i bokningsformuläret.

 

Priset för det stora paketet är 245 kr per deltagare. 

I båda paketen ingår det en present till födelsedagsbarnet.

Rekomenderad ålder
Vi har valt att sätta en rekommendation på sju år. Arbetet med säkerhet står alltid i fokus för oss och det finns en minimiålder på våra vattenrutschbanor på just sju år om man ska åka utan vuxet sällskap. För vildforsen gäller 11 år och simkunnig för att få åka utan vuxen. I annat fall så behöver barnet ha en flytväst och åka i vuxet sällskap. Det går även bra för barnen att använda flytväst när de simmar i vågorna.

Med ovanstående som bakgrund så rekommenderar vi att det finns en vuxen per tre barn men ställer samtidigt kravet om att det ska finnas en vuxen per fem barn vid kalaset. Detta utifrån innehållet i föräldrabalken.

Vi vill även ge en liten påminnelse om att alla besökare till äventyrsbadet behöver vara ombytta till badkläder samt att det råder skärmförbud inne i badet. 

Klicka på loggan nedan för att boka badkalas. 


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-02-16

 

 

 

Bokningsregler och ångerrätt
Minimumantalet för ett kalas är 10 deltagare (inklusive vuxna) och maxantalet är 20 barn.

Kalaset är bokningsbart fram till 28 dagar innan kalaset. Bokning sker via Högevalls hemsida -www.hogevall.se. Sker bokningen direkt på Högevall är kalaset bokningsbart fram till 14 dagar innan kalaset men då gäller inte ångerrätten. Bokar du ditt kalas via telefon, behöver du betala senast söndag samma vecka som bokningen 

Enligt distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) har du 14 dagars ångerrätt när du bokar via webben. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska detta göras inom 14 dagar efter köp.

Vill du utnyttja din ångerrätt ska du meddela oss per post, mejl hogevall@lund.se eller genom meddelande per telefon – 046-35 52 17. Du har då rätt att återfå hela avgiften och vid webbokning även administrationsavgift). För att återfå dina pengar behöver du komma till receptionen på Högevall och få pengarna insatta på ditt kort, inom 30 dagar efter att du ångrat ditt köp. Om du inte kommer till receptionen för att få tillbaka dina pengar inom 30 dagar, återbetalas pengarna inte.

Om du ångrar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan kalaset startat tar vi ut en administrationsavgift:
• Vid avanmälan senast 7 dagar före kalaset – tas en avgift om 40 procent av avgiften ut.
• Vid avanmälan senare 7 dagar före kalaset – tas en avgift om 60 procent av avgiften ut.