Sportlov på Högevall


Snart är det äntligen dags för sportlov på Högevall igen vilket innebär bland annat utökade öppettider i äventyret och Café Corall!  Sportlovsschemat startar från och med den 19 februari och pågår till och med söndagen den 25 februari. Välkomna in till oss,  always 28 °!  

Äventyret öppet längre under sportlovet!
På sportlovet kommer äventyret att öppna redan från klockan 9 måndag-fredag!  I äventyret finns det massor av utrymme för att ha roligt, här kan ni till exempel ta en härlig åktur i en av våra vattenrutschkanor, sitta en avslappnande stund i varmpoolen och mycket mera.  För mer information om äventyret, klicka här och för prisinformation klicka här. Vi vill uppmärksamma er på att det kan bildas kö under lov och röda dagar, så kom gärna i god tid. 

Uppehåll under sportlovet
Precis som vid alla röda dagar och skollov utgår guldkant, röd avgång, friskvårdsvattenträning, extra morgonsim i kombibassängen och simskolor under sportlovet.  All verksamhet är sedan tillbaka precis som vanligt igen med start måndagen den 26 februari. Välkomna!

Hopptornet öppet för allmänheten
Känner ni er extra modiga under sportlovet? Då kan vi glädjande berätta att det finns möjlighet för allmänheten att använda hopptornet klockan 11-15 från och med måndag den 19 februari till och med söndagen den 25 februari! Mer information om hopptornet hittar du här.

Popup-cykel från biblioteket onsdagen den 21 februari
Precis som vid tidigare sportlov kommer biblioteket på besök med sin pop-up cykel och där hittar ni pyssel, böcker, spännande info m.m. Pop-up cykeln kommer att finnas tillgänglig i vår foajé under förmiddagen, missa inte detta!

Café Corall
Behöver ni fylla på energiförrådet under ert besök hos oss är det inga problem! I Café Corall kan ni hitta bland annat fairtrade kaffe, ekologiska pannkakor, kött från svenska gårdar och mycket mer! Under sportlovet (19 februari-25 februari) följer de dessutom äventyrets öppettider och öppnar redan klockan 9 på vardagarna! Varmt välkomna!

Rehabträning under sportlovet
För er som har ett eget rehabprogram och behöver träna i varmvattenbassäng under sportlovet, finns det möjlighet att göra detta i vår kombibassäng klockan 9-14 måndag den 19 februari till och med söndag den 25 februari. Mer information om rehab-träning hittar ni här

Välkomna!

Vi reserveras oss för att eventuella förändringar kan förekomma. 


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-02-13