Sommartider på Högevall


Fotograf: Claes Hall

Från och med måndag den 12 juni så börjar sommartiderna på Högevall! Detta betyder att vi kommer att ha förändrade öppettider för äventyrsbad, motionssimning och reception. Öppettiderna som gäller i sommar hittar du här: http://www.hogevall.se/Oppettider/ .

Vi vill även påminna er om att det utförs underhåll i äventyret från måndagen den 22 maj till och med fredagen den 16 juni. Alla badsugna gäster till äventyret är välkomna med start lördagen den 17 juni.

Precis som vid alla röda dagar och lov så utgår guldkanten för er som har halvårs/årsband till motionssimningen. Guldkanten är sedan tillbaka som vanligt till hösten igen, när det närmar sig så återkommer vi med ett datum.

För er som är morgonpigga och har ett halvårs/årsband/ 10-klipp till motionssimning eller Actic, så kan vi erbjuda morgonsim på tisdagar och torsdag från klockan 7.

Vi hänvisar besökare som vill använda hopptorn till Källbybadet då vi kommer att utföra underhåll i tävlingsbassängen under sommaren. Vill ni ha mer information om öppettider och priser på Källbybadet så hittar ni det här: https://www.lund.se/uppleva--gora/idrott-motion-och-friluftsliv/simhallar-badhus-friluftsbad/

Under sommaren så kommer det finns möjlighet att använda våra rehab-bassänger. Tiderna kan vara varierande vecka för vecka så ta gärna en titt på vår hemsida för att se vilka tider som gäller för just den dagen som du vill besöka oss. Tiderna för rehab-bassängerna hittar du här: http://www.hogevall.se/Oppettider/Bassangernas-oppettider/

För er som är fikasugna i sommar så kommer självklart även vårt Café Corall att vara öppet hela sommaren!

Vi önskar er alla en härlig sommar!


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2017-06-09