Planerat underhåll

Planerat underhåll av utepool
För att vi ska kunna tillgodose en fräsch och bra miljö för alla gäster, så har Högevall en fast underhållsplan. På måndag den 30 januari till och med onsdag den 1 februari så kommer utepoolen som är en del av äventyret att stängas och tömmas på vatten. Av säkerhetsskäl så kan vi inte köra några vågor i den stora bassängen under denna tid. Övriga sju attraktioner är igång som vanligt så där finns massor av utrymme för att ha kul! 

Underhåll av träningsbassängen onsdag 1 februari
På onsdag den 1 februari så kommer vi underhåll att utföras i träningsbassängen (50-metesbassängen) under hela dagen. Träningsbassängen kommer därför att vara stängd på grund av säkerhetsskäl men beräknas öppna som vanligt torsdagen den 2 februari. 


Köp dina badkläder hos oss!
Vi vill att alla ska kunna komma och bada hos oss på Högevall! Därför kommer hela familjen från och med onsdag den 1 februari kunna köpa badkläder till alla kön, inget kön och stora som små hos oss. Möjligheten att hyra badkläder kommer därför att utgå men om man vill hyra en handduk så kommer man fortfarande att kunna göra det för 40 kr.

Nya priser och nya tider för röd avgång
Vi vill också passa på att påminna er om att vi har förlängt tiden för den röda avgången till måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan 11-16 (undantag för lov och helgdagar). Dessutom så passade vi även på att sänka priset till 60 kr för vuxen (från 19 år) och 35 kr för barn (från 3 år). Välkomna! 


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2017-01-27