Ordinarie öppettider start måndag 26 februari


Vi hoppas att ni har haft ett riktigt härligt sportlov där ni passat på att göra en massa roliga saker! Hos oss har det varit full fart hela veckan, vilket vi tycker är jättekul!

Ordinarie öppettider
Från och med måndag den 26 februari återgår vi till våra ordinarie öppettider efter sportlovet. För att veta hur vi har öppet den dagen som ni vill besöka oss, klicka här.

Tillbaka efter uppehåll
Nu när sportlovet är slut innebär det även att guldkant, röd avgång, extrasim, ordinarie rehab-tider, simskolor och friskvårdsvattenträning är tillbaka som vanligt igen med start måndagen den 26 februari.

Vi vill uppmärksamma er på att friskvårdsvattenträningen har extra uppehåll på måndag den 26 februari samt onsdagen den 28 februari.  Övriga dagar vecka 9 (26 februari- 4 mars) går friskvårdsvattenträningen precis som vanligt!

Halvårs/årskort till motionssimning
Du vet väl att du som har halvårs/årskort till motionssimning på Högevall har tillgång till guldkanten på måndagar, tisdagar och torsdagar klockan 6.30-11 (med undantag för lov och röda dagar)? I guldkanten får du den lyxiga förmånen att använda varmpoolen och djungelbassängen i äventyret samt tillgång till våtbastun på plan 1 (ombyte sker på plan 2 precis som vanligt).

Mer information om halvårs/årskort hittar du här.


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-02-23