Jultider på Högevall 2016

 

Särskilda öppettider under jullovet
Julen närmar sig med stormsteg och vi vill påminna er om att vi har särskilda öppettider. Ta en titt på  vår sida med öppettider för att se vilka tider som gäller just den dagen du vill besöka oss.  

Underhållsarbete i bassänger
Från måndag 19/12 kommer kombibassängen, undervisningsbassängen och djungelbadet tömmas på vatten. Bassängerna kommer att få underhållsarbete och fräschas upp. Den 30 december beräknar vi att ni kan vara välkomna till djungelbassängen igen. Kombi- och undervisningsbassängen öppnar för ordinarie verksamhet under vecka 2. 

Guldkanten och familjetid utgår
Som vanligt under helger och lov så utgår guldkanten, och i år startar lovtiderna på måndagen den 19/12. För er som har ett eget halvårs/årsband eller klippkort till motionssim finns möjligheten att betala ett tillägg på 50kr för vuxen eller 45kr för barn under äventyrets öppettider. I äventyrsbiljetten ingår våtbastu, och varmpool tillsammans med övriga aktiviteter. Tänk på att ni tar med ert halvårs/årsband/klippkort och att ni tar en kölapp till äventyrsbadet. Guldkanten är tillbaka igen vecka 2 2017. 

Familjetiden kommer att utgå helt från och med 19 december 2016. Vi hänvisar familjer som vill bada med sina barn till vårt äventyrsbad under 2017. 

Motionssimning i 25-metersläge
Under hela jullovet så kommer träningsbassängen stå i 25-metersläge.Tänk på att du som vill motionssimma under våra julöppettider inte kan lösa engångsentré för motionssim innan receptionen öppnar. Ni som har eget band kan de flesta dagar komma in tidigare. Dubbelkolla gärna våra öppettider för att veta vilka dagar det gäller.

Hopptornet stängt
Under veckaorna 51, 52 och 1 kommer vi byta mattorna i hopptornet så att de är snygga och fräscha inför det nya året. Därför kommer hopptornet att vara stängt under vecka 51-1.

Ta gärna med fika!
För er som vill besöka oss under julveckorna så vill vi påminna er om att ni gärna får ta med er egen fika! Under 2017 så kommer det en ny aktör som kommer att driva restaurangen!


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2016-12-12