Höstlov på Högevall


Från och med måndag den 30 oktober till och med söndag den 5 november är det höstlovsvecka på Högevall! Det innebär band annat att äventyret har öppet lite längre än vanligt och att det finns möjlighet att nyttja hopptornet.

Guldkanten och röd avgång utgår
Precis som vid alla lov och röda dagar utgår guldkanten och röd avgång under höstlovet. Guldkanten och röd avgång är tillbaka som vanligt på måndag den 6 november.

Äventyret öppnar tidigare under höstlovsveckan!
För er som är äventyrslystna kan vi glädjande meddela att äventyret har öppet 9-20 måndag- fredag och 9-18 på helgen under höstlovsveckan! Här kan ni simma bland vågorna i vågbassängen, sitta en härlig stund i varmpoolen som håller 38°C, ta en magkittlande tur i av våra vattenrutschkanor eller varför inte bara sitta och slappa en stund i en av våra solstolar?

Pop-up cykel utanför Högevall måndag 30 oktober
På måndag den 30 oktober klockan 10 kommer biblioteket med sin pop-up cykel, precis som tidigare år. Här kan ni hitta pyssel, böcker och lite annat spännande smått och gott! Missa inte detta!

Hopptornets öppettider under höstlovet
För er som känner er extra modiga under höstlovet och vill använda vårt hopptorn så är det öppet:
Måndag 30/10 klockan 11-17
Tisdag 31/10 klockan 12-17
Onsdag 1/11 klockan 12-16.30

Utökade öppettider i Café Corall under höstlovet
Skulle ni bli sugna på något att äta under ert besök hos oss? Inga problem, i Café Corall hittar du hamburgare med kött från svenska gårdar och rotfruktschips, fairtrade kaffe, ekologiska pannkakor, sallader, kakor och mycket mer. Under höstlovet kommer Café Corall att vara öppet:
Måndag (30/10)- Fredag (3/11) klockan 9-20
Lördag (4/11)- Söndag (5/11) klockan 9-18

 

Välkommen in till oss! 


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2017-10-27