Boka badkalas!

Badkalas äntligen bokningsbara!

Äntligen går det att boka badkalas på Högevall! Första möjliga datum att anordna ett badkalas på Högevall är måndag den 16 oktober 2017!

I priset ingår entré till äventyret för samtliga deltagare, en måltid från Café Corall (välj mellan två olika paket) samt en fin present till födelsedagsbarnet! 

När och hur kan jag boka?
Du kan boka ditt badkalas fram till 28 dagar innan kalaset ska äga rum och bokningen sker då på vår hemsida. Vill ni hellre boka ert badkalas i vår reception på Högevall så är det bokningsbart fram till 14 dagar innan badkalaset ska äga rum men då gäller inte ångerrätten.

Ni kan boka badkalas på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar (med undantag för lov och röda dagar) klockan 11, 13 och 16.

Minimum och maxantal
För att kunna boka ett kalas behöver ni vara ett sällskap på minst 10 deltagare (inklusive vuxna) och maxantal på 20 barn. Vi har en rekommendation på en vuxen per tre barn, men ställer kravet på minst en vuxen per fem barn utifrån innehållet i föräldrabalken.

Rekommenderad åldersgräns
Vi har valt att sätta en minimiålder på sju år. Arbetet med säkerhet står alltid i fokus för oss och det finns en minimiålder på våra vattenrutschbanor på just sju år om man ska åka utan vuxet sällskap. För vildforsen gäller 11 år och simkunnig för att få åka utan vuxen. I annat fall behöver barnet ha en flytväst och åka i vuxet sällskap. Det går även bra för barnen att använda flytväst när de simmar i vågorna.

Klicka här om ni vill ha mer information om badkalas och vad som ingår i de olika paketen.

Varmt välkommen för att fira din födelsedag hos oss!


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2017-09-27