Återgår till ordinarie öppettider


Vi hoppas att ni har haft en härlig jul och en riktigt god start på det nya året.  Nu när jul och nyår är över är det dags för oss att återgå till våra ordinarie öppettider igen och det gör vi med start måndag den 8 januari.  Vill du veta hur vi har öppet just den dagen som du besöker oss, klicka här.

Röd avgång och guldkant tillbaka
På måndag den 8 januari när vi återgår till ordinarie öppettider igen är röd avgång och guldkant tillbaka! Vi har röd avgång på måndagar, tisdagar, torsdag och fredag klockan 11-16 (undantag för lov och röda dagar), vilket betyder att du kan komma in till äventyret till ett reducerat pris! För mer information, klicka här.

Du har väl inte missat att du som har halvårs/årskort till motionssimningen har tillgång till guldkanten på måndagar, tisdagar och torsdagar 6.30-11 (med undantag för lov och röda dagar)? Guldkanten innebär att du kan nyttja varmpool, våtbastu och djungelbassäng inne i äventyret helt kostnadsfritt!

Friskvårdsvattenträning
För att kicka igång det nya året ordentligt kör vi även igång med friskvårdsvattenträning från och med måndagen den 15 januari. Du kan välja om du vill träna på grunt vatten, djupt vatten eller med redskap. Vill du veta mer om passen och vad de kostar hittar du den informationen här.

Rehab-tider under vårterminen
Från och med måndag den 8 januari återgår vi till våra ordinarie öppettider för rehab-träning i undervisningsbassängen. Här kan du som har ett eget rehab-program göra dina övningar i vår varmvattenbassäng. För att se vilka tider undervisningsbassängen är öppen för rehab, klicka här

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året! 


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2018-01-05