Återgår till ordinarie öppettider måndag 21 augustiVi hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig sommar! Nu när hösten börjar närma sig så återgår vi till våra ordinarie öppettider från och med måndag den 21 augusti. För att veta hur vi har öppet när du vill besöka oss klicka här.

Guldkant

Nu när sommarlovet snart är över så är även guldkanten tillbaka för er som har halvårs/årsband till motionssimningen (med start måndag 21 augusti). Guldkanten äger rum på måndagar, tisdagar och torsdagar 6.30-11  och innebär att man har tillgång till djungelbad, våtbastu och varmpool.

Välkomna!

Rehab-tider

Även de fasta rehab-tiderna är tillbaka med start måndag den 21 augusti. Under sommaren så har det varit rullande schema med olika tider och bassänger. Inför hösten så återgår vi till de fasta tiderna och till undervisningsbassängen. Klicka här för att se vilka tider som är avsatta till rehab.

Friskvårdsvattenträning

Vi vet att många har saknat vår friskvårdsvattenträning så vi kan glädjande meddela att den kör igång med start måndag den 28 augusti. Nytt för terminen är att det finns ett nytt pass vid namn Gymstick-grundvattenpass som går på måndagar 19-19.45. I detta pass arbetar man med ett redskap som är gjort för att kunna kombinera cardio, flexibilitets träning samt muskeluthållighet. Man kan välja mellan att arbeta med redskapet på två nivåer: medium eller strong. Passet gör man helt efter egen förmåga.

För er som vill gå på ordinarie grundvattenpass så finns det möjlighet att göra det på tisdagar och torsdagar 14-14.45. Vill ni hellre köra vårt djupvattenpass så kan ni göra det på onsdagar 19-19.45. Bokning sker max en vecka i förväg. Klicka här för mer information om vår friskvårdsvattenträning.

Välkomna!


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2017-08-16